شناسه خبر : 24605
91/11/26 - 11:21 - 2013-2-14 10:21:14
مستندی تکان دهنده از تهیه سوسیس و کالباس 18+
مراقب آنچه می خورید باشید/

مستندی تکان دهنده از تهیه سوسیس و کالباس 18+

سوسیس و کالباس‌های زیرزمینی از بدترین مواد ممکن ساخته می‌شوند، اما کسی به آن توجهی نشان نمی‌دهد.

 

فرهنگ نیوز: ما گزارش‌هایی دریافت کردیم مبنی بر این که بعضی فست‌فودها سوسیس و کالباس‌هایی را می‌خرند که در کارگاه‌های زیرزمینی تولید می‌شوند.بدین ترتیب، شما وقتی پیتزا یا ساندویچ می‌خورید، نمی‌دانید چه موادی در آن به کار رفته است... اگر سوسیس و کالباس خورده اید ، اگر سوسیس و کالباس می خورید و اگر سوسیس و کالباس خواهید خورد ، پیشنهاد می کنیم این فیلم را از دست ندهید.
 
براساس تحقیقات صورت گرفته، فست‌فودهای معروف تهران ممکن است در روز عادی وسط هفته حداقل حدود 700 پیتزا یا 700 ساندویچ سفارش داشته باشند. ما به دنبال عدد و آمار نیستیم که بپرسید آن را از جا آوردید، اما در همین اندازه تخمین بزنید و محاسبه کنید که آماده‌سازی این تعداد پیتزا یا ساندویچ، روزانه به چه مقدار سوسیس و کالباس نیاز دارد؟
 
 
 
همه فست‌فودها می‌گویند که سوسیس و کالباس مورد نیازشان را از کارخانه‌های مجاز تهیه می‌کنند. ولی ما گزارش‌هایی دریافت کردیم مبنی بر این که بعضی فست‌فودها سوسیس و کالباس‌هایی را می‌خرند که در کارگاه‌های زیرزمینی تولید می‌شوند. بدین ترتیب، شما وقتی پیتزا یا ساندویچ می‌خورید، نمی‌دانید چه موادی در آن به کار رفته است. 
 
اگر سوسیس و کالباس خورده اید ، اگر سوسیس و کالباس می خورید و اگر سوسیس و کالباس خواهید خورد ، پیشنهاد می کنیم این فیلم را از دست ندهید.
 

 

انتهای پیام

دیدگاه ها

خیلی متشکرم از این مستند تون . من در حال خوردن بودم که مزه ی بدی را حس کردم و جستجو کردم و دیدم واقعه ای . واقعه ای است اما چه تلخ نگین خوبه یا ...
من در باره اینکه مصرف سوسیس و کالباس ضرر داره و گاها هم از مواد اولیه غیر بهداشتی در ساخت آن استفاده میشه بحثی ندارم اما وقتی که سوسیس و کالباس درکارخانجاتی (نه همه کارخانه ها)با کیفیت درجه شش تولید میشه و قیمتش واقعا پایینه مثلا سوسیس آلمانی کیلویی دو هزار تومان چه لزومی کسی دنبه کیلویی هفت هزار تومن یا جگرمرغ کیلویی سه هزار تومن و یادل قلوه گوسفند کیلویی چهل هزار تومن رو بیاره سوسیس درست کنه اون وقت چند بفروشه که براش بصرفه هرتقلبی هم که باشه خود کارخونه هایی که نظارت روشون زیاد نیست بهتر از همه بلدند که محصولی تولید کنند که توی قیمت هیچ زیر زمینی نمیتونه باهاش رقابت کنه وفقط حسن کارخانه به اینکه مواد نگهدارنده ای که بهش میزنند باعث این میشه که تولید مسمومیت نمیکنه و مدت حرارت دهی به محصولشون هم مقداری هست که میکروبها رو از بین میبره . پس این فیلمی که ساختید منطقی به نظر نمیرسه. شما لطف کنید پیدا کنید که چرا کارخانه جات سوسیس وکالباس که به قولی ادعای 80 یا 90 درصد گوشت روی محصولاتشون دارند چطوره که گوشت خالص کیلویی حداقل بیست هزار تومنه ولی قیمت متوسط محصولاتشون شش هزار تومنه و بفهمید که اونها چی توش میزنند که اینقدر قیمت عمده فروشی و پخششون پایینه این خودش یه نوع حقه هست که هیچ کس پیگیری نمیکنه .
بله میدونم. به قول یه همکارمون که چینیه..میگه ما از گوشت گربه انواع کنسرو جات و انواع ژامبون درست میکنیم و واقعا هم خوشمزه اس....مطمئن باشید اینجا هم درست میکنن...
من هییییییییییییچوقت سوسیس و کالباس نمیخورم به هیچ غذایی تو دنیا حساسیت ندارم حتی اگه خربزه با عسل بخورم طوریمم نمیشه ولی کافیه بوی سوسیس بخوره به دماغم اونوقته که باید بستری بشم!!!!!! من تو 24سال زندگیم همیشه غاهای طبیعی خوردم خیلی کم پیش میاد چیز دیگه بخورم
بیشتر درمورد فست فود بود نه سوسی کالباس!!!!!!!!!!من خودم از شرکت کاله بازدید کردم محصولاتشو برطبق استاندارد ها درس میکنه که اینقد فروش داره.گربه چیه وااااااااااا؟
نوش جونت عزیزم، بازم بخور. ولی این واقعیت رو زمانی می فهمی که از عمودی به افقی تبدیل شدی. دیگه اون موقع کاری از دستت بر نمیاد
خودون هی تو رسانه ها تبلیغ می کنید سالمه سالمه . اگه شما واقعا به فکر سلامت مردمید اینقدر بیخود تبلیغ نکنید. وقتی صدا و سیما در ازاس سلامتی مردم از کارخانه های تولید کننده سوسیس و کالباس پول می گیره تا تبلیغ کنه شما میگید مردم چی کار کنن؟
با سلام این مستند کاملا واقعیه و صد البته به تمام موارد نپرداخته که من اشاره میکنم 1: اگه توجه کرده باشین وقتی میرین مرغ گرم بخرین مرغ فروش از خداشه که مرغ خریداری شده شما را تکه کنه . چرا؟؟؟؟ چون باقی مونده مرغ شما را که به اصطلاح توی سطل آشغال میریزه به کیلویی 2000 تومان به یک خریدار معلوم میفروشه 2 : اکثر دامداریها وقتی دامی ازشون تلف میشه را باید معدوم کنن اما لاشه تلف شده حیوان را به جایی نا معلوم انتقال میدن 3: گوشت الاق با گوشت گاو فرقی نمیکنه به صورتی که حتی تردتر از گوشت گاوه و صد البته ارزانتر 4 : مهمترین مهمترین و مهمترین عامل فساد و رشوه خواری عده ایی از عوامل وزارت بهداشت و دامپزشکی میتونه باشه
با سلام این مستند کاملا واقعیه و صد البته به تمام موارد نپرداخته که من اشاره میکنم 1: اگه توجه کرده باشین وقتی میرین مرغ گرم بخرین مرغ فروش از خداشه که مرغ خریداری شده شما را تکه کنه . چرا؟؟؟؟ چون باقی مونده مرغ شما را که به اصطلاح توی سطل آشغال میریزه به کیلویی 2000 تومان به یک خریدار معلوم میفروشه 2 : اکثر دامداریها وقتی دامی ازشون تلف میشه را باید معدوم کنن اما لاشه تلف شده حیوان را به جایی نا معلوم انتقال میدن 3: گوشت الاق با گوشت گاو فرقی نمیکنه به صورتی که حتی تردتر از گوشت گاوه و صد البته ارزانتر 4 : مهمترین مهمترین و مهمترین عامل فساد و رشوه خواری عده ایی از عوامل وزارت بهداشت و دامپزشکی میتونه باشه
با تشکر از برنامه بدون فکر و تحقیق و سعی نمایید اول آن آشپزخانه ای که از مادرتان گرفتید تمیز کنید بعد مستند بسازید چون اینطوری کار ما را هم در مستند سازی خراب می کنید .
درادامه صحبتهای امیربایدبگم خیلی از گاو هایی که در دامداری ها باید معدوم شوند دارای لارو کرم ها و انگل هایی هستند که اگر توسط انسان خورده شوند در بافت هایی مثل عضله و قلب ومغز رفته و فرد را میکشند اما به علت عدم مطالعه بعد از مرگ شناسایی میشوند من نمیگم هرکی سوسیس بخوره می میره اما این اتفقا یه بار تو زندگی اتفاق میفته و جبران ناپذیره
باسلام.سوسیس و کالباس واقعاًمحصولات خوشمزه ای هستند.امــّــادربسیاری از جاها برای تولید آنها از محصولات غیربهداشتی استفاده می شود.این افرادنه تنها سلامتی مردم را به خطـــرمی اندازندبلکه،گوشت حرام واردزندگی مردم می کنند.خداازسرتقصیراتشان نگذرد.درضمن همبرگر های چرب وغیر بهداشتیوکباب های کوبیده ای که ازگوشت خر درست می شودرا نباید فراموش کرد.
اقوامی داشتیم که چندتا از گاوهاش مریض شدند و مردند!!کارخونه های سوسیس و کالباس بصورت شبانه ازش میخاستن با قیمت کم بهشون بفروشتشون!!
دوستان مردن مهم نیست زجر کشیدن مهمه اثرات اینها بلافاصله اتفاق نمیافته بلکه در طی سالیان و به تدریج انسان رو دچار بیماری هایی می کنه که نتیجه اون سالها زجر کشیدنه هم باید پول خرج کنید -اگه داشته باشید - هم ناز دکترا رو بکشید و ....وشاید سالیان سال تختخواب و بعد مردن ، مردن راحتترین قسمت مشکله

اضافه کردن دیدگاه جدید

اشتراک خبرنامه

<